Pieach Limited

Asaba

Asaba

This family home getaway, which is seated on a hillside with a view of a beautiful, sprawling rainforest, is made up of two separate buildings and a sizable garden that draws inspiration from the surroundings.
Through paths, outdoor stairways, and retaining walls that crisscross the steeply sloping ground, the garden unites the two buildings. The main building protrudes from the surrounding area as if it were a part of the hill because of the contemporary exterior cladding utilized on the fa├žade, which integrates with the surrounding environment. The overflow pool allows a view of the valley beyond and captures the character of the surrounding area. The outbuilding adds a stylistic contrast to the main home by punctuating the tennis court and back landscape elements.

Facts and Figures

Delta State
3,800 sqm

Models and Drawings

error: Content is protected !!